Ga naar hoofdinhoud
Het buiten leven voor elkaar!

Ervaar het comfort van één van de Carports.

Carport maken uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.

Vrijstaand
Maatwerk mogelijk
Meer informatie
Onderhouds- vrij
Maatwerk mogelijk
Meer informatie
Stevig design
Maatwerk mogelijk
Meer informatie

De voordelen van een carport

Het hebben van een carport heeft vele voordelen. Zo biedt een carport bescherming aan uw auto tegen de verschillende weersomstandigheden. Hierdoor blijft deze langer schoon, maar blijft ook de kwaliteit beter behouden. Daarnaast beschermt een carport de lak van uw auto. Te veel blootstelling aan UV-straling is namelijk schadelijk. Een ander voordeel is dat u nooit meer in de regen naar uw auto hoeft te lopen bij een carport aan huis en dat krabben in de winter bijna overbodig wordt. En in de zomer blijft uw auto juist een stuk koeler. Ook is een carport een stijlvolle toevoeging aan uw huis en oprit. Jonker Veranda’s heeft verschillende stijlen carports in het assortiment.

Vlakke carport

Een vlakke carport is zoals de naam al zegt een carport met een vlak dak. Een overkapping met vlak dak is vaak voordeliger in de aanschaf en eenvoudiger te realiseren. Daarentegen kan regenwater moeilijker weg lopen waardoor er meer kans op lekkage staat.

Gebogen carport

Een gebogen carport heeft een dak dat rond afloopt. Hierdoor loopt regenwater beter weg en is er minder kans op lekkages. Dit scheelt ook in het onderhoud aan een gebogen carport.

Hoekige carport

Een hoekige carport heeft dezelfde voordelen als een gebogen carport. Het verschil zit hem in de vorm van het dak. Een hoekige carport loopt namelijk in een punt. Een hoekige carport loopt namelijk schuin naar beneden af in plaats van rond.

Carport kopen bij Jonker Veranda’s

Ook het comfort van een carport ervaren? Dan bent u bij Jonker Veranda’s aan het juiste adres. Bij ons vindt u een divers aanbod aan verschillende aluminium carports waarmee u uw auto schoon houdt en beschermt tegen de zon en vogelpoep.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top