Het buiten leven voor elkaar!

Ervaar het comfort van één van de Carports.

Carport maken je huis en leefruimte groter. Zo kun je de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl je auto beschermd blijft tegen de elementen.

Vrijstaand
Maatwerk mogelijk
Meer informatie
Onderhouds- vrij
Maatwerk mogelijk
Meer informatie
Stevig design
Maatwerk mogelijk
Meer informatie

De voordelen van een carport

Het hebben van een carport heeft vele voordelen. Zo biedt een carport bescherming aan je auto tegen de verschillende weersomstandigheden. Hierdoor blijft deze langer schoon, maar blijft ook de kwaliteit beter behouden. Daarnaast beschermt een carport de lak van je auto. Te veel blootstelling aan UV-straling is namelijk schadelijk. Een ander voordeel is dat je nooit meer in de regen naar je auto hoeft te lopen bij een carport aan huis en dat krabben in de winter bijna overbodig wordt. En in de zomer blijft je auto juist een stuk koeler. Ook is een carport een stijlvolle toevoeging aan je huis en oprit. Jonker Veranda’s heeft verschillende stijlen carports in het assortiment.

Vlakke carport

Een vlakke carport is zoals de naam al zegt een carport met een vlak dak. Een overkapping met vlak dak is vaak voordeliger in de aanschaf en eenvoudiger te realiseren. Daarentegen kan regenwater moeilijker weg lopen waardoor er meer kans op lekkage staat.

Gebogen carport

Een gebogen carport heeft een dak dat rond afloopt. Hierdoor loopt regenwater beter weg en is er minder kans op lekkages. Dit scheelt ook in het onderhoud aan een gebogen carport.

Hoekige carport

Een hoekige carport heeft dezelfde voordelen als een gebogen carport. Het verschil zit hem in de vorm van het dak. Een hoekige carport loopt namelijk in een punt. Een hoekige carport loopt schuin naar beneden af in plaats van rond.

Carport kopen bij Jonker Veranda’s

Ook het comfort van een carport ervaren? Dan ben je bij Jonker Veranda’s aan het juiste adres. Bij ons vind je een divers aanbod aan verschillende aluminium carports waarmee je jouw auto schoon houdt en beschermt tegen de zon en vogelpoep.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top