Ga naar hoofdinhoud
Het buiten leven voor elkaar!

Spanning en hoge verwachtingen.

Eindelijk je hebt de locatie van je dromen de aankoop is rond, alleen nog een kleine aanpassing aan het huis en dan kunnen we heerlijk genieten! In de bouw werkt het beste gedetailleerde plan niet altijd, simpel omdat er soms dingen tegenvallen. Plan dit dan ook vooral in maak afspraken met elkaar als het mee of tegenzit kunnen we dat verrekenen met elkaar.

Vertrouw de mensen die je in dienst neemt met 100%

Deze vakmensen hebben al zoveel van deze projecten gerealiseerd laat ze op hun eigen manier werken omarm ze dan ontzorgen zij jou. Dit scheelt je echt een hoop stress tijdens het bouwproject, iedereen blijft mens en reageert op elkaar, niet menselijk is ons vreemd. Mocht het je dan uiteindelijk nog overkomen om het niet meer te zien zitten vlak voor het eindresultaat probeer afstand te nemen. De wereld van internet bied een hoop mogelijkheden, maar bouwen doe je met elkaar

De vakmensen zijn niet optijd klaar!

Hoe maak je een haalbare planning zonder dat de verwachtingen van alle partijen tegenvallen? Wat is op tijd klaar en wie bepaald dit? Neem een overbruggingstermijn om te zorgen dat de planning haalbaar is voor het hele gezin.

wees eerlijk want eerlijkheid duurt het langst!

Eerlijkheid duurt het langst is mij altijd geleerd, soms tegen beter weten in maar voor je eigen gevoel en rust is het een hele openbaring als je dit tijdens het bouwen naar elkaar uitspreekt. De beste inkoper is niet per definitie een goeie manager kosten die gemaakt worden kunnen tegenvallen of meevallen, de vakman werkt met leveranciers en deze weer met fabrikanten.

Back To Top