Het buiten leven voor elkaar!

Wie is mark Jonker?

Mijn naam is Mark Jonker op mijn zestiende is mijn eerste project begonnen samen met mijn vader gingen we ons eigen huis bouwen. Hierna gelijk maar de vakopleiding voor timmerman gevolgd en bij aannemersbedrijf Feld het in de praktijk mogen brengen. Na de avondcursussen tot aannemer op mijn 24ste besloten om een eigen bedrijf te willen starten. Na schitterende projecten voor Feld in de particulieren woningbouw te hebben gerealiseerd ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in de kachels en haarden wereld voor Krul Alltech in Opmeer.

Hier heb ik veel nieuwe ervaringen opgedaan om uiteindelijk 4 jaar als bedrijfsleider aan de gang te gaan. Het verwarmen van woningen is echt een item aan het worden in Nederland en de kachels en haarden horen hier natuurlijk ook bij.

Sinds een anderhalf jaar heb ik een nieuwe vriendin(Robin) en zijn er veel ontwikkelingen geweest. Robin is zelfstandig yoga docent en wilde al een hele tijd een yogastudio voor zichzelf en die kon ik nu wel mooi bouwen voor haar.  Per 1-4-2018 hebben wij een pand gehuurd aan de Nijverheidsweg in Purmerend en hierin is de Yogastudio, het kantoor, de showroom en werkplaats gevestigd.

Met vriendelijke groet, Mark Jonker

Back To Top