Ga naar hoofdinhoud
Het buiten leven voor elkaar!

Tuinkamer op maat

Bij Jonker veranda’s vind je een breed assortiment aan tuinkamers. Met een tuinkamer kun jij het hele jaar door genieten en ben je beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Zo kun je optimaal profiteren van je tuin en het buitenleven. Bij Jonker Veranda’s kun je je tuinkamer op maat laten maken en kiezen uit verschillende opties en extra’s.

Aluminium tuinkamer

De aluminium tuinkamers van Jonker Veranda’s zijn van het merk Verasol en zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium kozijnen. De tuinkamers van Verasol zijn standaard uitgevoerd met schuifdeuren. Deze deuren zijn volledig afsluitbaar met een cilinderslot. Daarnaast zijn de zijramen standaard voorzien van draaikiepramen.

Tuinkamer met glasschuifwanden

De glasschuifwanden van Verasol bieden de mogelijkheid om je veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De wanden bestaan uit 10 mm dik veiligheidsglas en zorgen voor maximaal doorzicht. Hierdoor ben je beschermd tegen de weersinvloeden, maar behoud je ook maximaal contact met je tuin. De glazen schuifwanden zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar.

Tuinkamer met zonwering

Door uw tuinkamer te voorzien van zonwering, wordt het in uw tuinkamer nóg comfortabeler. Zonnedoeken zijn schaduwrijk en sfeervol en zijn eenvoudig zelf te monteren. Door middel van een speciale bedieningsstang is ieder doekdeel afzonderlijk open of dicht te schuiven. Bij Jonker Veranda’s kun je kiezen uit twee verschillende kleuren: antraciet en gebroken wit.

De voordelen van een tuinkamer

Met een tuinkamer aan huis is het mogelijk om al vroeg in het seizoen van je tuin te genieten. Wordt het warmer, dan zet je de (schuif)deuren eenvoudig open. Daarnaast ben je beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Hierdoor vervaagt de grens tussen binnen en buiten en wordt er meer leefruimte gecreëerd. Ook zorgt een tuinkamer voor een hogere waarde van je woning.

Tuinkamer op maat bij Jonker Veranda’s

Nieuwsgierig geworden naar de Verasol tuinkamer van Jonker Veranda’s? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met een passend advies zodat je de juiste tuinkamer, passend bij je stijl, budget en tuin, uitkiest. Maatwerk komen wij altijd thuis opmeten.

Kenmerken:

  • Maatwerk
  • Vervaardigd uit aluminium
  • Schuifdeuren zijn voorzien van slot
  • Keuze uit drie stijlvarianten

Waarom ons:

  • Persoonlijk advies
  • offerte op maat
  • Wij komen maatwerk bij u inmeten
  • 1 aanspreekpunt bij verkoop en montage
  • Eigen showroom om de producten te bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top