Ga naar hoofdinhoud
Het buiten leven voor elkaar!

De tuinkamer: een verlengstuk van uw woonkamer

Geniet het hele jaar door van de Verasol® tuinkamers . Hierdoor bent u beschermd tegen de weersinvloeden en kunt u toch optimaal profiteren van uw tuin en het buitenleven. Verasol® biedt glazen tuinkamers met verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van uw tuinkamer gebruik te maken.

Duurzame oplossingen
Schuifdeuren met slot
Maatwerk mogelijk
Meer informatie
Op uw maat geleverd!
Deuren met meenemers
Optioneel: reinigingssluiting
Meer informatie
Zonwering
Onderdakzonwering
Diverse kleuren
Meer informatie

Van veranda naar tuinkamer

Heeft u al een veranda en wilt u deze graag uitbreiden naar tuinkamer? Dat kan met onze glazen schuifwanden. Door glazen schuifwanden toe te voegen aan uw veranda, kunt u nog meer uit uw tuin halen. Met glazen wanden kunt u namelijk nog langer genieten van het buitenleven omdat u ook bij slechte weersomstandigheden gebruik kunt maken van de veranda. Wind en regen worden buitengehouden en in de tuinkamer blijft het behaaglijk warm. Bij mooi schuift u de glazen panelen juist eenvoudig open voor een verkoelend briesje.

Tuinkamer samenstellen

Bij Jonker Veranda’s kunt u uw aluminium tuinkamer zelf samenstellen. Zo kunt u gaan voor een volledig glazen tuinkamer en kiezen voor glazen schuifwanden of juist voor aluminium zijwanden. Ook kunt u kiezen voor een tuinkamer met zonnedoek zodat ook de zon geen last hoeft te zijn.

Tuinkamer aan huis

Gaat u voor een tuinkamer aan huis? Dan heeft u het voordeel dat u uw leefruimte vergroot. Een tuinkamer met glazen schuifwanden aan huis zorgt voor een toevoeging aan uw woning. Een ander voordeel is dat dankzij de glazen wanden van de tuinkamer de warmte beter vastgehouden wordt. De warmte van binnen kan namelijk niet ontsnappen, wat zorgt voor lagere stookkosten. En dit is niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Maar ook een vrijstaande veranda is mogelijk.

Tuinkamer van Jonker Veranda’s

Met een tuinkamer van Jonker Veranda’s kunt u nog langer van het buitenleven genieten en bent u beschermt tegen weer en wind. De tuinkamer met glazen schuifwanden zal zorgen voor veel plezier en vormt een ideaal verlengstuk van uw woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de tuinkamers?

U kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top