Het buiten leven voor elkaar!

De tuinkamer: een verlengstuk van jouw woonkamer

Geniet het hele jaar door van de Verasol® tuinkamers. Hierdoor ben je beschermd tegen de weersinvloeden en kun je toch optimaal profiteren van jouw tuin en het buitenleven. Verasol® biedt glazen tuinkamers met verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van jouw tuinkamer gebruik te maken.

Duurzame oplossingen
Schuifdeuren met slot
Maatwerk mogelijk
Meer informatie
Op uw maat geleverd!
Deuren met meenemers
Optioneel: reinigingssluiting
Meer informatie
Zonwering
Onderdakzonwering
Diverse kleuren
Meer informatie

Van veranda naar tuinkamer

Heb je al een veranda en wil je deze graag uitbreiden naar tuinkamer? Dat kan met onze glazen schuifwanden. Door glazen schuifwanden toe te voegen aan jouw veranda, kun je nog meer uit jouw tuin halen. Met glazen wanden kun je namelijk nog langer genieten van het buitenleven omdat je ook bij slechte weersomstandigheden gebruik kunt maken van de veranda. Wind en regen worden buitengehouden en in de tuinkamer blijft het behaaglijk warm. Bij mooi weer schuif je de glazen panelen juist eenvoudig open voor een verkoelend briesje.

Tuinkamer samenstellen

Bij Jonker Veranda’s kun je jouw aluminium tuinkamer zelf samenstellen. Zo kun je gaan voor een volledig glazen tuinkamer en kiezen voor glazen schuifwanden of juist voor aluminium zijwanden. Ook kun je kiezen voor een tuinkamer met zonnedoek zodat ook de zon geen last hoeft te zijn.

highline-tuinkamer aan huis

Tuinkamer aan huis

Ga je voor een tuinkamer aan huis? Dan heb je het voordeel dat je jouw leefruimte vergroot. Een tuinkamer met glazen schuifwanden aan huis zorgt voor een toevoeging aan jouw woning. Een ander voordeel is dat dankzij de glazen wanden van de tuinkamer de warmte beter vastgehouden wordt. De warmte van binnen kan namelijk niet ontsnappen, wat zorgt voor lagere stookkosten. En dit is niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Maar ook een vrijstaande veranda is mogelijk.

Tuinkamer van Jonker Veranda’s

Met een tuinkamer van Jonker Veranda’s kun je nog langer van het buitenleven genieten en ben je beschermd tegen weer en wind. De tuinkamer met glazen schuifwanden zal zorgen voor veel plezier en vormt een ideaal verlengstuk van jouw woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de tuinkamers?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top