Het buiten leven voor elkaar!

Verasol® carport hoekig

Het gehele jaar heb je profijt van een hoekige carport naast je huis. In de herfst en de winter staat je auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is je auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels.

hoekige carport

Ervaar het gemak van een hoekige carport

Nooit meer door de regen rennen naar je auto om vervolgens met moeite je paraplu dicht te klappen. Nooit meer vogelpoep op je net gewassen auto. Ervaar het gemak van een Verasol ® carport.

De carport is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan je woning. De carport kun je zelf installeren met het bouwpakket of je kunt het overlaten aan de experts van de Verasol ® Selected Dealer bij jou in de buurt.

Verschillende maatvoeringen carports

De carports van Verasol ® zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zo heb je de keuze uit een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. De carports zijn ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Het verschil tussen een gebogen carport, een hoekige carport en een vlakke carport zit hem in de dakconstructie. Een gebogen carport loopt rond af, terwijl een hoekige carport schuin naar beneden afloopt. Een vlakke carport heeft een vlak dak dat niet afloopt. Tevens is een carport multifunctioneel en ook als overkapping geschikt voor je terras of zwembad.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een hoekige carport?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top