Ga naar hoofdinhoud
Het buiten leven voor elkaar!

Verasol® carport vlak

Het gehele jaar heeft u profijt van een vlakke carport naast uw huis. In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels.

Ervaar het gemak van een vlakke carport

Nooit meer door de regen rennen naar uw auto om vervolgens met moeite uw paraplu dicht te klappen. Nooit meer vogelpoep op uw net gewassen auto. Ervaar het gemak van een Verasol ® carport.

De carport is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning. De carport kunt u zelf installeren met het bouwpakket of u kunt het overlaten aan de experts van uw Verasol ® Selected Dealer bij u in de buurt.

Verschillende maatvoeringen carports

De carports van Verasol ® zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. De carports zijn ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Het verschil tussen een gebogen carport, een hoekige carport en een vlakke carport zit hem in de dakconstructie. Een gebogen carport loopt rond af, terwijl een hoekige carport schuin naar beneden afloopt. Een vlakke carport heeft een vlak dak dat niet afloopt. Tevens is een carport multifunctioneel en ook als overkapping geschikt voor uw terras of zwembad.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vlakke carport?

U kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top