Ga naar hoofdinhoud
Het buiten leven voor elkaar!

Glazen veranda

Op zoek naar een veranda? Dan ben je bij Jonker Veranda’s aan het goede adres. Bij ons vind je namelijk een glazen veranda. Hiermee creëer je extra lichte leefruimte én behoud je de natuurlijke lichtinval in je woning.

Langer genieten van het buitenleven

Met een veranda wordt het buiten zijn nog aantrekkelijker omdat het mogelijk wordt om langer te genieten van het buiten zijn. Daarnaast vervaagt de grens tussen binnen en buiten en geeft een veranda meer ruimte om te leven. Met een glazen veranda wordt de scheiding tussen binnen en buiten nog kleiner. Dit komt door de grote hoeveelheid lichtinval die door het glazen dak naar binnen valt.

Veranda met glazen schuifwanden

Wil je je veranda af kunnen sluiten? Ga dan voor glazen schuifwanden. Deze schuifwanden sluiten perfect aan op de veranda’s van Verasol en bieden de mogelijkheid om je veranda wind- en waterdicht af te sluiten. Omdat de wanden van glas zijn, blijf je kunnen genieten van een maximaal doorzicht. Hierdoor gaat het open effect niet verloren, maar kun je wel optimaal van je veranda genieten. Met glazen schuifwanden drink je nog vroeger in het het seizoen jouw kopje koffie onder je veranda.

Glazen veranda van Jonker Veranda’s

Nieuwsgierig geworden naar Verasol veranda van Jonker Veranda’s? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met een passend advies zodat je de juiste veranda, passend bij jouw stijl, budget en tuin, uitkiest. Maatwerk komen wij altijd thuis opmeten. Ook met glazen schuifwanden kunnen wij je helpen

Kenmerken:

  • Voorzien van 10mm dik veiligheidsglas
  • Maatwerk
  • Veranda vervaardigd uit aluminium

Waarom ons:

  • Persoonlijk advies
  • offerte op maat
  • Wij komen maatwerk bij u inmeten
  • 1 aanspreekpunt bij verkoop en montage
  • Eigen showroom om de producten te bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top