skip to Main Content
Het buiten leven voor elkaar!

Wie zijn wij?

Mijn naam is Mark Jonker. Op mijn zestiende is mijn eerste project begonnen. Ik heb samen met mijn vader ons eigen huis gebouwd. Ik besloot om de vakopleiding voor Timmerman te gaan doen.  Vervolgens ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een aannemersbedrijf. Na schitterende projecten voor een bouwbedrijf in de particulieren woningbouw te hebben gerealiseerd ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in de kachels en haarden wereld als bedrijfsleider.

Echter was het tijd om mijn eigen bedrijf te gaan starten. Al gaande weg kwam ik in aanraking met verschillende dealers en diverse producten. Ik heb ervoor gekozen om te gaan samen werken met Verasol. Waar wij producten zoals veranda’s en tuinkamers zullen gaan plaasten en verkopen. Daarnaast komen er ook houtkachels voor onder de veranda.

Ik ben Robin Schouw en werk als partner samen met Mark. In het verleden ben ik werkzaam geweest als pedagoog en yoga docente. Omdat wij beide een droom hadden en de drive om ons eigen bedrijf op te richten zijn wij gaan samenwerken.

Met een klein team hebben we een mooie showroom in Purmerend geopend, waar veranda’s en tuinkamers staan.

Onze kracht is dat wij persoonlijk contact met de klant belangrijk vinden, zo kunnen wij samen een mooi project realiseren. Juist omdat wij een klein bedrijf zijn beschikken wij over de mogelijkheden om mee te denken met u.

We ontvangen u graag bij ons in de showroom!

Team Jonker Veranda’s

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Liever telefonisch contact? Bel dan vandaag nog met ons op 0299-238082

Back To Top