Het buiten leven voor elkaar!
Verasol Profiline veranda

Een Verasol® overkapping van Jonker Veranda’s

Wil je graag een aluminium overkapping? Dan ben je bij Jonker Veranda’s aan het goede adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment met keuze uit vele opties. Zo kun jij nog langer genieten van het buitenleven.

Het hele jaar genieten van het buitenleven

Met een overkapping van Verasol kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven zonder dat slecht weer roet in het eten kan gooien. Je bent namelijk beschermd tegen wind en regen, maar ook tegen de felle zon. Daarnaast is het een makkelijke manier om meer leefruimte te creëren en om van je tuin een fijne, ontspannen plek te maken.

Overkapping op maat

De Verasol overkapping is op maat te bestellen. Hierdoor weet je zeker dat deze perfect in je tuin past. Daarnaast geeft dit mogelijkheden om de overkapping zelf samen te stellen. Ook kun je kiezen voor een extra uitbreiding met glazen schuifwanden en/of veranda zonwering. En ga je voor een overkapping aan huis of voor een vrijstaande overkapping? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Verasol Greenline

Uitbreiden met glazen schuifwanden

Door een glazen schuifwand op maat toe te voegen, creëer je een tuinkamer. Hierdoor kun je nog langer gebruik maken van je overkapping, zelfs wanneer het koud is. Door de glazen schuifwanden blijft de warmte namelijk beter hangen waardoor de temperatuur al snel aangenaam is. Wordt het juist te warm? Dan zet je eenvoudig een of meerdere schuifwand panelen open dankzij het soepele railsysteem. Zo creëer je een multifunctionele ruimte waar je het hele jaar door gebruik van kunt maken die door het glas ruimtelijk en licht blijft.

Overkapping kopen bij Jonker Veranda’s

Nieuwsgierig geworden naar de Verasol overkappingen van Jonker Veranda’s? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met een passend advies zodat je de juiste overkapping aan huis, passend bij je stijl, budget en tuin, uitkiest. Maatwerk komen wij altijd thuis opmeten. Zo hoeven je buitenplannen nooit meer in het water te vallen.

Kenmerken:

  • Verschillende opties in verschillende prijsklassen
  • Maatwerk
  • Vervaardigd uit aluminium

Waarom ons:

  • Persoonlijk advies
  • offerte op maat
  • Wij komen maatwerk bij je inmeten
  • 1 aanspreekpunt bij verkoop en montage
  • Eigen showroom om de producten te bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een telefonische afspraak in
of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top