Het buiten leven voor elkaar!
steel look

Steel look deuren

Stalen deuren zijn een echte trend op het gebied van interieur. De steel look deuren van DiDoor zijn op deze deuren geïnspireerd, maar dan een stuk aantrekkelijker qua prijs! Dit komt door het verschil in materiaal. Een steel look deur is een echte eyecatcher in je woning en past bij bijna ieder interieur. Zowel bij een industriële als bij een moderne of klassieke inrichting komen deze deuren tot zijn recht.

Een ruimtelijke uitstraling in ieder interieur

Met steel look binnendeuren wordt een ruimtelijke uitstraling gecreëerd. Dit komt door het grote glasoppervlak. Natuurlijk daglicht heeft vrij spel, waardoor de binnenruimtes een stuk lichter worden en door het glas is het mogelijk om door de deur heen te kijken. Hierdoor wordt als het ware ook meer ruimte gecreëerd. Door het glas en door het toegevoegde licht, lijken ruimtes optisch gezien een stuk groter. Daarnaast passen deuren met steel look bij ieder interieur, wat het combineren erg makkelijk maakt!

steel look deur steel look deuren

De mogelijkheden van steel look deuren

Bij Jonker Veranda’s vind je zowel taatsdeuren als schuifdeuren van het merk DiDoor. Een taatsdeur is een deur die om zijn verticale as draait. De as bevindt zich hierbij op 1/5 of 2/5 van de breedte. De draaipunten, ook wel taatsen genoemd, bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor zijn er voor de taatsdeuren geen scharnieren nodig, wat de deuren een chique uitstraling geeft. Een schuifdeur beweegt juist zijwaarts bij het openen en sluiten en kan zowel vloergeleidend of met een hangend systeem gemonteerd worden. Alle steel look deuren zijn verkrijgbaar met verschillende ruitsverdelingen, zoals 1-, 3-, 4-, 6- of 8-ruitsverdelingen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een kleur in het glas, zoals bijvoorbeeld grijs of brons.

Wil je je woonkamer van je keuken kunnen scheiden, maar toch het ruimtelijke gevoel behouden? Ga dan voor steel look ensuite deuren. Dit zorgt ervoor dat jij ongestoord kunt genieten van een kopje koffie en krant in de keuken, terwijl de ander bijvoorbeeld een film kijkt in de woonkamer. Door middel van de ensuite deuren blijven de ruimtes gescheiden, maar kun je elkaar toch zien. Dit creëert een ruimtelijke en lichte uitstraling.

Schaf onze deuren aan

Ben je nieuwsgierig geworden naar de steel look binnendeuren van Jonker Veranda’s? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden standaard gemonteerd met veiligheidsglas. Je kunt bij ons kiezen uit de standaardmodellen deuren, maar mochten deze niet helemaal naar wens zijn, ook dan kunnen we je verder helpen met andere maten.

Kenmerken:

 • Deuren standaard voorzien van veiligheidsglas
 • Gekleurd glas is ook een optie
 • Verschillende maatvoeringen zijn mogelijk
 • Verkrijgbaar in 1, 2, 3, 4 of 8 ruitsverdelingen
 • Softclosing is optioneel
 • Deuren worden op maat geproduceerd

Waarom ons:

 • Persoonlijk advies
 • offerte op maat
 • Wij komen maatwerk bij je inmeten
 • 1 aanspreekpunt bij verkoop en montage
 • Eigen showroom om de producten te bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden van steel look deuren?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top