Het buiten leven voor elkaar!

Een Verasol® veranda van Jonker veranda’s

Op zoek naar een aluminium veranda? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben een breed assortiment met keuze uit vele opties. Zoals led verlichting, infrarood heaters, zonwering en houtkachels voor meer comfort en gemak. Zo geniet je het hele jaar van het buitenleven.

Milieubewust
Efficiënte productie
Eenvoudige montage
Meer informatie
Keuze uit 14 kleuruitvoeringen
Volledig maatwerk
Keuze uit 6 soorten dakbedekking
Meer informatie
Stevige constructie
Hoogwaardig materiaal
Geen zichtbare dakhelling
Meer informatie

Het hele jaar genieten van het buitenleven

Dankzij een Verasol veranda kun je het hele jaar door comfortabel van het buitenleven genieten zonder dat het slechte weer roet in het kan eten gooien. Onder een veranda overkapping ben je namelijk beter beschut tegen wind en regen, maar ook tegen de felle zon. Daarnaast is deze overkapping ideaal om jouw leefruimte uit te breiden en creëer je hierdoor een warme en gezellige sfeer in jouw tuin.

Veranda op maat

De Verasol veranda is op maat verkrijgbaar. Zo weet je zeker dat de afmetingen goed passen in jouw tuin. Daarnaast heb je de mogelijkheid deze zelf samen te stellen en kun je kiezen om de overkapping uit te breiden met glazen schuifwanden en bijvoorbeeld veranda zonwering. Ook kun je kiezen of je de veranda aan huis wilt plaatsen of dat je voor een vrijstaande veranda gaat. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Glazen veranda

Veranda met glazen schuifwanden

Door een glazen wand toe te voegen, creëer je een tuinkamer. Dankzij deze glazen schuifwanden kun je altijd gebruik maken van jouw veranda, of het nu goed of slecht weer is. Bij slecht weer houd je de glasschuifwand namelijk dicht, maar bij mooi weer schuif je hem dankzij het soepele railsysteem zo open. Zo creëer je een multifunctionele ruimte waar je het hele jaar gebruik van kunt maken. Een ander voordeel is dat de warmte van binnenshuis beter blijft hangen en minder snel ontsnapt dankzij de glazen schuifwanden aan je veranda. Dit is niet alleen voordelig voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door het glas blijft de ruimte licht en ruimtelijk.

Aluminium veranda

Aluminium heeft vele voordelen. Zo heeft aluminium zeer weinig onderhoud nodig en wordt het materiaal niet aangetast door vocht of UV-straling. Af en toe een schoonmaakbeurt is voldoende. Hierdoor gaat aluminium veel langer mee. Dit maakt het een duurzame keuze. Daarnaast geeft een aluminium overkapping aan huis jouw woning een luxe uitstraling. En dankzij het sterke materiaal zijn grote overspanningen mogelijk. Hierdoor behoud je maximaal lichtinval en leefruimte.

Veranda kopen

Wil je ook langer van het buitenleven kunnen genieten? Kom dan naar ons en wij helpen je graag verder. Bij ons kun je jouw veranda op maat laten samenstellen en wordt deze, indien gewenst, geleverd inclusief montage. Zo hoeven jouw buitenplannen nooit meer in het water te vallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top