Het buiten leven voor elkaar!
Moderne glazen veranda

Verasol Veranda

Bij Jonker veranda’s vind je een breed assortiment aan veranda’s van het merk Verasol. Met een Verasol veranda geniet jij nog langer van het buitenleven en geef je je tuin een upgrade door extra leefruimte te creëren. Deze veranda’s zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, dat betekent goede kwaliteit én een fraaie uitstraling.

Extra genieten van jouw tuin met een Verasol veranda

Een veranda biedt vele mogelijkheden. Zo kun je hierdoor veel langer genieten van het buitenleven en is buiten zitten ook een optie wanneer het regent. Hierdoor vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Een aluminium veranda geeft meer ruimte om te leven, zowel in de zomer als in de winter omdat er meer beschutting gecreëerd wordt. En ga je voor een glazen veranda? Dan blijft je woning ook lekker licht. Daarnaast geeft een veranda een meer luxe uitstraling aan je woning en tuin. Dit zorgt voor een hogere waarde van je woning.

Verasol veranda

De mogelijkheden van een Verasol veranda

Verasol heeft drie verschillende productlijnen. Hierdoor vind je altijd wel een veranda die bij jouw wensen en tuin past:

 • Verasol Greenline veranda: deze veranda komt voort uit een efficiënte productie en wordt daardoor op een milieubewustere manier geproduceerd. De Greenline veranda is leverbaar in drie stijlen en twee verschillende kleuren. Montage is zeer eenvoudig en daardoor is deze veranda ook geschikt voor zelfmontage. Verkrijgbaar vanaf €798,-.
 • Verasol Profiline veranda: ook de Profiline veranda is verkrijgbaar in drie stijlen, maar voor deze veranda zijn 14 verschillende kleuren mogelijk. De veranda is volledig op maat te maken. Verkrijgbaar vanaf €1.322,-.
 • Verasol Highline Cube veranda: gemaakt met een stevige constructie en zonder zichtbare dakhelling. Hiermee is dit een strakke en moderne veranda. De Cube veranda is gemaakt van hoogwaardig materiaal en verkrijgbaar vanaf €5.799,-

Bestel jouw veranda

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Verasol veranda’s van Jonker Veranda’s? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder met een passend advies zodat je de juiste veranda, passend bij jouw stijl, budget en tuin, uitkiest. Maatwerk komen wij altijd thuis opmeten. Direct een afspraak maken in onze showroom is overigens ook een optie.

Kenmerken:

 • Verschillende opties in verschillende prijsklassen
 • Maatwerk
 • Vervaardigd uit aluminium

Waarom ons:

 • Persoonlijk advies
 • offerte op maat
 • Wij komen maatwerk bij je inmeten
 • 1 aanspreekpunt bij verkoop en montage
 • Eigen showroom om de producten te bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Je kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top