Ga naar hoofdinhoud
Het buiten leven voor elkaar!

Zonweringen van Jonker veranda’s

Serres en overdekte terrassen verenigen het beste van binnen en buiten: een vrij uitzicht over de tuin, maar toch in een beschermde omgeving. Om hier nog meer van te kunnen genieten, biedt Markilux zonweringen en design-schermen aan voor serres, overkappingen en veranda’s. Dankzij deze buitenzonwering bent u beschermd tegen krachtige zonnestralen en hoge temperaturen.

Tracfix doek
Verlichting opties
Beschermd tegen de zon
Meer informatie
Beschutting tegen wind en neerslag
Sterke staanders
Uitval tot wel 6 meter!
Meer informatie
Diverse schermpatronen
Bionische knikarm
Voordeel
Meer informatie

Optimaal genieten met buitenzonwering

Dankzij zonwering kunt u ook met felle zon genieten van uw terras en veranda. Dankzij buitenzonwering wordt het namelijk niet te heet op uw terras en bent u beschermd tegen de schadelijke uv-straling.. Met onze verschillende soorten buitenzonweringen is er altijd wel iets dat bij uw wensen past.

Zonwering buiten

Ons assortiment aan buitenzonwering bestaat uit onderglas verandazonwering, pergola zonwering en de MX-3 luxe zonneluifel. De onderglas zonwering en pergola zonwering zijn beschikt voor veranda’s. voor de MX-3 zonneluifel is geen veranda nodig, maar deze is wel ideaal te plaatsen boven uw terras.

Onderglas zonwering

Onderglas zonwering wordt onder het glazen dak van uw veranda geplaatst in plaats van erboven. Dit heeft als voordeel dat uw zonwering beschermd is tegen weer en wind. De Markilux onderglas zonwering is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Bij deze zonwering is het mogelijk om de volant-optie toe te voegen. Met dit verticale scherm heeft u ook geen last meer van de laagstaande zon.

Pergola zonwering

Met pergola zonwering houdt u warmtestraling en fel zonlicht tegen. De pergola zonwering van Markilux is een uitrolbaar zonnescherm. Hierdoor kunt u helemaal zelf bepalen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten. De pergola zonwering van Markilux is voorzien van speciale ’tracfix’ zijgeleiders. Hierdoor staat het doek altijd strak en is het bestand tegen windkracht 6. Hoogwaardige elektrische motoren voor in- en uitrollen van het scherm zijn standaard bij de Markilux zonwering.

MX-3 zonneluifel

De MX-3 zonneluifel is een luxe zonnescherm met een eigentijds design. De zonneluifel is in talloze kleuren en dessins beschikbaar. Ook is het mogelijk om zowel in de cassette als in de voorlijst LED-verlichting toe te voegen. Met deze zonneluifel kunt u altijd optimaal en comfortabel genieten van uw buitenruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonweringen?

U kunt een telefonische afspraak inplannen
of een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

U kunt ook vrijblijvend contact opnemen.

Back To Top