skip to Main Content
Het buiten leven voor elkaar!

MX-3 zonneluifel is een luxe zonnescherm met eigentijds design

Weer of geen weer, u zit goed

Met zijn vormen, kleuren en belijning die doen denken aan moderne smartphones en andere elektrische apparatuur gaat de MX-3 zonneluifel van markilux helemaal met zijn tijd mee. U kunt de kleur van het rondom lopende frontpaneel, dat perfect aansluit bij de rand van de cassette, laten overeenkomen met de kleur van het doek. Of juist kiezen voor een contrasterende combinatie. Parelwit met Agaatgrijs bijvoorbeeld. Of heel brutaal Zwavelgeel met Verkeersrood. Zo hebt u behalve een zonnescherm ook een design-statement aan uw gevel.

Kies uw eigen zonneluifel-design

Er zijn acht standaard front-kleuren, maar het front is op bestelling desgewenst ook in andere RAL-kleuren beschikbaar. Qua doek kunt u natuurlijk eveneens een geheel ander design bestellen. We hebben 250 dessins, dus laat uw creativiteit de vrije loop!

Smaken verschillen, gelukkig De kleurencombinaties van de MX-3 zonneluifel maken het mogelijk om een zonnescherm te creëren dat zichzelf min of meer wegcijfert. Bijvoorbeeld tegen een gevel van baksteen een grijze combinatie, beschaafd en chique. Maar u kunt er ook voor kiezen om visueel ‘lawaai’ te maken: een en al vrolijke uitbundigheid waar uw complete terras van opfleurt. U bepaalt helemaal zelf hoe uw nieuwe zonnescherm er uit komt te zien.

Compacte doekcassette 120 × 230mm (h × d)

Verschillende formaten: tot 600 cm ×  300 cm / 500 cm × 350 cm (schermbreedte × uitval)

Frontpaneel rondom in scherm- of accentkleur

LED-Line en LED-Spots in of onder de cassette, dimbaar

 

Kenmerken:

Keuze uit:

Waarom ons:

  • Persoonlijk advies
  • offerte op maat
  • Wij komen maatwerk bij u inmeten
  • 1 aanspreekpunt bij verkoop en montage
  • Inclusief statische daklastberekening verasol
  • Eigen showroom om de producten te bekijken

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Liever telefonisch contact? Bel dan vandaag nog met ons 0299-238082

Back To Top